Borås 033-131122

Välkommen Fredrik!

CoffeeHouse växer. Ett av våra senaste tillskott är Fredrik Larsson, sälj- och driftsansvarig med Göteborg som sitt främsta fokus.

Det är lika bra att erkänna det – Fredrik är göteborgare, born and raised och han har faktiskt jobbat med kaffe i hela sitt yrkesverksamma liv! Bara ett par dagar efter att han slutat gymnasiet började han på ett företag som jobbade med just kaffe- och varuautomater. Sedan dess (och det har gått över femton år) är han branschen trogen.

– Jag trivs fortfarande med att jobba med kaffe. De allra flesta har ju en relation till kaffe. Kaffe väcker känslor… och i mitt jobb får jag också möjlighet att påverka andra människors välbefinnande.

När Fredrik inte jobbar är han en helt vanlig tvåbarnsfar till Bianca, 4 och Tristan, 3 år.

Hemma i villan, dit familjen flyttade för fem år sedan, älskar han att snickra – och laga mat. Men be honom inte laga till någon paradrätt, för det händer inte.

– Jag lagar helst nya rätter, som jag inte lagat innan, och jag följer inte recept, det är mycket roligare utan. Min farbror brukade säga att en god hunger ska man vara rädd om. Det tog mig många år att till fullo förstå det, men nu tolkar jag det som att man ska mätta sig med något gott och njuta av maten.

Hur dricker du helst ditt kaffe?

– Svart, filterbryggt och mellanmörkrostat. Relativt enkelt, men det är inte alla som klarar av att få till det ändå.