Borås 033-131122

Säg hej till Liridon Gashi, vår nyaste tekniker! Om du tycker att du känner igenom honom har du antagligen rätt (och så gillar du fotboll). Liridon har nämligen ett förflutet som A-lagsspelare i Elfsborg innan ett dåligt knä tvingade honom att byta bana.

– När jag pajade benet gick jag till Norrby och förstörde ännu mer, så jag la av med fotbollen för ett år sedan.

Liridon började jobba här hos oss på CoffeeHouse i slutet av november och om du jobbar hos någon av våra kunder är det mycket möjligt att du kommer stöta på honom då och då. Speciellt om ni har en varumaskin placerad på kontoret, det är nämligen Liridon som har huvudansvaret för att sköta dem, se till att de är fulla och prova fram det sortiment som passar bäst hos just er.

När arbetsdagen är slut byter Liridon om, för trots att fotbollskarriären är över vill han fortfarande hålla igång kroppen.

– Man blir både piggare och starkare av träning.

Liridon tränar ungefär fem gånger i veckan, mest styrketräning.

– Efter träningen åker jag hem, fixar med mat, ser någon film eller serie. Sen går jag och lägger mig, jag försöker hitta en bra sömnrutin på vardagarna – jag mår mycket bättre av fasta rutiner.

Hur dricker du helst ditt kaffe?

 – Jag är ingen stordrickare, men om jag dricker kaffe vill jag ha mjölk och socker i. Nu håller jag på att försöka lära mig allt om kaffe så att jag kan serva våra kunder på ett bra sätt.