Borås 033-131122

Gott kaffe på jobbet
från Segafredo

Italienskt kaffe – när det är som bäst. Segafredo är en av världens största och mest kända kaffeproducenter, varje dag dricker vi i världen 50 miljoner koppar kaffe gjorda på Segafredos kaffebönor. I hemlandet är en Segafredo-espresso ett lika självklart val som en kopp vanligt svenskt kaffe är här hos oss. Så oavsett om du njuter en kopp hemma, på jobbet eller tillsammans med polarna – ett #SegafredoMoment kan aldrig vara annat än speciellt!

LAVAZZA TOP
CLASS FILTRO 500G

Mjukt och balanserat bryggkaffe med toner av mjölkchoklad och rostad hasselnöt.
100% soltorkad Arabica

SEGAFREDO PAUSA
HELA BÖNOR 425G

Segafredo Pausa är ett komplett, mörkt rostat och starkt filterkaffe av hög kvalitet. Extremt stark karaktär, stark arom, vilket kommer att vara en utmärkt kombination för stark filterkaffe. Segafredo Pausa kaffebönor är noggrant utvalda från plantager i Östafrika, Centralamerika och Sydamerika.

SEGAFREDO SPECIALE
DOLCE KAFFEBÖNOR 1000G

Segafredo Speciale Dolce 1000 gram hela kaffebönor. Ett kaffe som passar perfekt på morgonen, med mycket koffein. Segafredo Speciale Dolce har en mild och aromatisk smak, samt en härlig sötma. Dess tre sorters Robusta kaffebönor, alla från Asien, ger den en unik smaksammansättning. Kaffet är mellanrostad och har en lagom intensitet. 

Segafredo Speciale Espresso består av:
70% arabicakaffe
30% robustakaffe

SEGAFREDO SPECIALE
ESPRESSO KAFFEBÖNOR 1000G

Segafredo Speciale Espresso 1000 gram hela kaffebönor Ett härligt kaffe som gör sig bra både som ren espresso eller i en cappuccino. Följer den nord-italienska kafferostningstraditionen, som har sin bas i Venedig.

Segafredo Speciale Espresso består av:
60% arabicakaffe
40% robustakaffe