Borås 033-131122

Gott kaffe
på jobbet
från Segafredo

Italienskt kaffe – när det är som bäst. Segafredo är en av världens största och mest kända kaffeproducenter, varje dag dricker vi i världen 50 miljoner koppar kaffe gjorda på Segafredos kaffebönor. I hemlandet är en Segafredo-espresso ett lika självklart val som en kopp vanligt svenskt kaffe är här hos oss. Så oavsett om du njuter en kopp hemma, på jobbet eller tillsammans med polarna – ett #SegafredoMoment kan aldrig vara annat än speciellt!

Segafredo Special Espresso 1 kg
Ett intensivt kaffe med stark karaktär. Segafredos Special Espresso ger en perfekt traditionell italiensk espresso och fungerar även perfekt som bas till exempelvis latte eller cappuccino.
Segafredo Dolce 1 kg

Segafredos Dolce är en blandning av tre sorters asiatiska Robustabönor. De ger ett kaffe med söt, mjuk och aromatisk smak – en perfekt start på dagen!

Segafredo Extra Strong 1 kg

Arabica- och Rusticabönorna i Segafredos Extra Strong växer på hög höjd i Centralamerika och Centralafrika. De ger ett krämigt och kraftigt kaffe med nötaktig arom.

Segafredo Organic 1 kg

En väl utvald blandning av ekologiskt odlade Arabica- och Robusta-bönor som rostats på traditionellt venetianskt vis ger ett harmoniskt kaffe med garanterat god smak för dig som gillar ekologiskt.