Borås 033-131122

Mjölk & Choklad

CAPRIMO ORGANIC
FAIRTRADE CHOCO

Caprimo Organic Fairtrade Choco är en mjuk, rik varm chokladdrink med hög Fairtrade-kakaohalt och rena organiska ingredienser för en rik kakaosmak och överlägsen kvalitet. Dess harmoniska smak av kakao och socker tilltalar omedelbart alla chokladälskare.

VAN HOUTEN
CHOKLAD VH2 UTZ

Med 59% chokladpulver och 34% kakao kombinerar Van Houten VH2-chokladdrink perfekt den intensiva smaken av choklad med mjukheten i riktig mjölk. Perfekt för krävande kunder! Eftersom det är UTZ-certifierat är det ditt hållbara val!

CAPRIMO ORGANIC
SKIMMED MILK POWDER

Upptäck Caprimo Organic Milk – ett 100% rent skummjölkspulver. Och njut av den stora och rika smaken av riktig mjölk med ett slätt, krämigt och stabilt skum. Den löser sig lätt och har en ideal densitet: det perfekta sättet att skapa den perfekta koppen varje gång!

CAPRIMO SKUMMJÖLK

100% skummjölkspulver, 100% färsk mjölksmak. Caprimo skummjölkspulver fyller på dina drycker med den rena smaken av nyångad mjölk: helt sockerfri! Täck din cafè latte, cappuccino eller varm choklad i en filt med krämig godhet med endast skummjölk, inget annat.

CAPRIMO TOPPING

Caprimo Topping ger en otroligt tilltalande blandning av skummjölk och laktos för att öka dina drycker med en tilltalande mjölkskum, sammetslen munkänsla och en tillfredsställande eftersmak. För en 100% färsk mjölksmak och en söt eftersmak. Runda av alla drycker med sin skummande struktur och vackra kanter

CAPRIMO TOPPING CREAMER

Caprimo Topping Creamer har en utsökt krämig blandning av skummjölk, laktos och icke-mejeriprodukter. Den har en mycket mjuk skum, sammetslen munkänsla och sötare eftersmak som kommer att tillfredsställa även de mest krävande kaffe-, te- och varmchokladälskarna. Fyll på alla drycker med sin skummande struktur och härliga rundade kanter

ICA FLYTANDE
HONUNG 350G

INGREDIENSER: Honung. Blandning av icke EU-honung.