Borås 033-131122
Lipton Blackcurrant Tea 12 x 100 påsar

Lipton Blackcurrant Te är ett svart te fyllt med björnbär och naturlig sötma. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, svartvinbär 2,4%.

Lipton Classic Blackcurrant Tea 6 x 25 påsar

Lipton Blackcurrant Tea är ett svart te fyllt med björnbär och naturlig sötma. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, svartvinbär 2,4%.

Lipton Blackcurrant Tea 12 x 100 påsar

Lipton Blackcurrant Te är ett svart te fyllt med björnbär och naturlig sötma. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, svartvinbär 2,4%.

Lipton Classic Blue Fruit Tea 6 x 25 påsar

Lipton Blue Fruktte är ett svart te fyllt med björnbär, blåbär och svarta vinbär. Denna symfoni av blåbär skapar en underbar fyllig smak av sommaren. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, svart vinbär 2,4%, maltodextrin, frukt 1,2% (björnbär 0,6%, blåbär 0,6%).

Lipton Classic Chai te, 6×25 st

En fin och stark svart tebas, berikad med komplexiteten från kanel, kryddnejlika och kardemumma.

Ingredienser:
Svart te, arom, kanel 5%, kryddnejlika 5%, peppar 3%, kardemumma 2%.

Lipton Classic Forest Fruits 6 x 25 påsar

Lipton Skogsbär är ett svart te med bitar och arom från jordgubbar, svarta vinbär, hallon och vinbär. Den riktiga smaken av sommar. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, skogsbär 2,3% (jordgubb 0,55%, hallon 0,55%, röda vinbär 0,55%, björnbär 0,55%, körsbär 0,1% ), maltodextrin.

Lipton Classic Green Tea 6 x 25 påsar

Grönt te med en ren och frisk smak. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Grönt te 100 %

Lipton Classic Green Tea Citrus 6 x 25 påsar

Gott och aromatiskt grönt te kombinerat med en frisk smak av citrusfrukter. Te för avkoppling och inre frid. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Grönt te, arom, citronskal 0,5%, limeskal 0,5%, apelsinskal 0,5%, grapefruktskal 0,5%.

Lipton Classic Green Tea Mint 6 x 25 påsar

Aromatiskt grönt te med mynta. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Grönt te 63%, mynta 21%, arom.

Lipton Classic Green Tea Orient 6 x 25 påsar

Gott och aromatiskt grönt te kombinerat med spännande kryddor. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser:
Grönt te, arom, anis 0,8%, kanel 0,8%, lakrits.

Lipton Classic Grönt te Röda bär, 6×25 st

Ett te med en fin balans mellan mild styrka, bra smak och klar färg. Uppfriskande grönt te med söta fruktiga noter av jordgubb och hallon.

Ingredienser:
Grönt te, arom, maltodextrin, hallon 1%, jordgubb 1%

Lipton Classic Hibiskus & Passionsfrukt 6×25 st

Ett fräscht, fruktigt och naturligt koffeinfritt te, som har en stark och kraftfull smak, perfekt kombinerad med mjuka, exotiska fruktnoter.

Ingredienser:
Hibiskus 40%, äppel, citrongräs 11%, rödbeta, arom, söta björnbärsblad 6%, drakfrukt 1%, maltodextrin, passionsfruktsjuice 1%, cikoriarot, aroniabär 2%.

Lipton Classic Rooibos, 6×25 st

Ett klassiskt och värmande svart te med en fyllig och rik skogskaraktär och söt eftersmak.

Ingredienser: 
Rooibos 100%.

Lipton Classic Russian Earl Grey 6 x 25 påsar

En klassisk engelsk teblandning med en ton av bergamott. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom.

Lipton Classic Strawberry Tea 6 x 25 påsar

Lipton Strawberry Tea är ett svart te med smak av solmogna jordgubbar. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, jordgubb 1,3%, maltodextrin.

Lipton Classic Te Rainforest Alliance Certifierad Sortimentskartong 6 x 25 påsar

Rainforest Alliance sortimentbox som innehåller 6 populära tevarianter med 150 tepåsar totalt. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar. För näringsvärden se under respektive artikel.

Ingredienser:
23848001 – Lipton Forest Fruit – RA 25879301 – Lipton Earl Grey Tea – RA 15883701 – Lipton Blackcurrant – RA 67611718 – Lipton Chai – RA 15883201 – Lipton Green Tea Citrus – RA 25898801 – Lipton Blue Fruit – RA

Lipton Classic Te Sortimentskartong 12 x 25 påsar

Lipton Sortimentslåda har 12 förpackningar med Liptonte som innehåller vars 25 tepåsar. Varianterna är noga utvalda för att täcka ett brett spektrum av olika tesorter och smaker. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
25883301 – Lipton Strawberry – RA 15883201 – Lipton Green Tea Citrus – RA 15871501 – Lipton Green Tea Orient – RA 67578698 – Lipton Rooibos RA 67602271 – Lipton Ginger Lemon 25872001 – Lipton Lemon Tea – RA 23848001 – Lipton Forest Fruit – RA 15890701 – Lipton Yellow Label – RA 25879301 – Lipton Earl Grey – RA 15890801 – Lipton Russian Earl Grey – RA 15883701 – Lipton Blackcurrant – RA 67611718 – Lipton Chai – RA

Lipton Classic Vanilj te 6 x 25 påsar

Ett svart te fyllt med äkta vanilj, vilket är anledningen till det förför med sin milda sötma och mjuk smak. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, vaniljstång 0,5%.

Lipton Earl Grey Tea, pyramid 6 x 25 påsar

Ett klassiskt svart te med en rund och fyllig smak. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser:
Svart te med 5% pressat teblad

Lipton Earl Grey 12 x 100 påsar

Lipton Earl Grey är en klassisk engelsk teblandning med en kakartäristisk ton av bergamott. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser:
Svart te, arom.

Lipton Earl Grey Tea, pyramid 6 x 25 påsar

Lipton Earl Grey är en klassisk engelsk teblandning med en karaktärisk ton av bergamott. Liptons pyramidpåsar innehåller stora läckra teblad av högsta kvalitet och påsarna gör det möjligt att sätta sin egen smak och göra gästen nöjd. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, blomblad (0,5%), kronblad från ringblomma (0,5%).

Lipton English Breakfast, pyramid 6 x 25 påsar

Ett fylligt svart te av högsta kvalitet, perfekt att servera dina gäster på till frukost. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te. Pyramidtepåsar förpackade i platta kuvert. Pyramidformad tepåse ger ingredienserna mer utrymme vid tillredningen och bidrar till ett fylligare och smakrikare te. Rejäla bitar av frukt och örter samt stora teblad, som ger en större och intensivare smakupplevelse.

LIPTON Green Tea Citrus 12 x 100 påsar

Gott och aromatisk grönt te kombinerat med en frisk smak av citron. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Grönt te, arom, citronskal 0,5%, limeskal 0,5%, apelsinskal 0,5%, grapefruktskal 0,5%.

Lipton Lemon Tea 12 x 100 påsar

En uppfriskande svart te med citronskal. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, citrusskall 2,2%

Lipton Lemon Tea, pyramid 6 x 25 påsar

En uppfriskande svart te med citronskal. Liptons pyramidpåsar innehåller stora läckra teblad av högsta kvalitet och påsarna gör det möjligt att sätta sin egen smak och göra gästen nöjd. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, citronskal 2,6 %.

Lipton Peach Mango, pyramid 6 x 25 påsar

Aromatisk svart te med persika och mangobitar. Lätthet och sötman av frukten ger en tropisk känsla. Liptons pyramidpåsar innehåller stora läckra teblad av högsta kvalitet och påsarna gör det möjligt att sätta sin egen smak och göra gästen nöjd. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, persika 1.3%, mango 1.3%, aprikos, socker. Pyramidtepåsar förpackade i platta kuvert. Pyramidformad tepåse ger ingredienserna mer utrymme vid tillredningen och bidrar till ett fylligare och smakrikare te. Rejäla bitar av frukt och örter samt stora teblad, som ger en större och intensivare smakupplevelse.

Lipton Yellow Label Tea 12 x 100 påsar

Ett klassiskt svart te med en rund och fyllig smak. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te med 5% pressat teblad

Lipton Lemon Tea 12 x 100 påsar

En uppfriskande svart te med citronskal. Varje tepåse är insvept i folie för att hållas fräsch och för att skydda arom och fukt. Teet skördas på Rainforest Alliance-certifierade odlingar.

Ingredienser: 
Svart te, arom, citrusskall 2,2%