Borås 033-131122

Gåshaga kaffepartner

Vi vill utmana dåligt kaffe – det är en resa vi påbörjat och som hela tiden drivs av jakten mot det bästa kaffet. Följ med på resan när vi utmanare de traditionella rostarna och möjliggör ett bättre kaffe till folket. 

Brygg Mellanrost

Vår bryggblandning innehåller 100% handplockade, ekologiska bönor från Peru med en blommig arom, söta smaktoner och en välbalanserad fyllighet. Kombinerat med en böna från Honduras med en nötaktig och lätt syrlig karaktär får vi ett smakfullt bryggkaffe med en fyllig och frisk ton.

Klicka på smakhjulet

Brygg Mellanrost Mörkare

Vårt mörkrost är ett kraftfull bryggkaffe med rund & fyllig smak. Nötaktig karaktär med tydlig sötma & lång behglig eftersmak. Blandningen innehåller 100% ekologiska arabicabönor från Peru, Honduras och Indonesien.

Klicka på smakhjulet

Espresso

Vår espressoblandning är ett fylligt kaffe med 100% handplockade, ekologiska arabicabönor från Colombia, Mexiko och Indonesien. Kombinationen ger ett kraftfullt kaffe med lång eftersmak och toner av choklad och rostade nötter. 

Klicka på smakhjulet

The Italian Job

En mjuk, slät arom med en smak av krämig choklad. 90% Arabica från Colombia och Brasilien och 10% Robusta från Vietnam.

The Real Deal

En balanserad blandning med bönor från Colombia och Brasilien. Trevligt, fylligt, kaffe med en lätt nötig doft och en antydning av mörk choklad och frukt. 100% Arabica.

The Whole Shebang

Mjukt rundat och sött kaffe med en trevlig eftersmak av hasselnötter och choklad. Bönor från Brasilien, Colombia och Vietnam.