Borås 033-131122

Gåshaga Kafferosteri

Vi vill utmana dåligt kaffe – det är en resa vi påbörjat och som hela tiden drivs av jakten mot det bästa kaffet. Följ med på resan när vi utmanare de traditionella rostarna och möjliggör ett bättre kaffe till folket. 

SIGNATUR
– Brygg Mellanrost

Signatur var starten till Gåshaga Kafferosteri – ett kaffe som hänförde oss och var dörröppnaren in i specialkaffevärlden. Ett välbalanserat kaffe bestående av handplockade, ekologiska bönor från Peru och Honduras. Kombinationen ger ett smakfullt bryggkaffe med en fyllig frisk ton och lätt syrlig karaktär.

Klicka på smakhjulet

07:13
– Brygg Mellanrost Mörkare

Klockslaget då morgonbåten ankommer till Gåshaga och även den tidpunkt då det avnjuts mest kaffe i vårt land; oavsett om det görs i vardagsstress eller total harmoni. 07:13 är ett kraftfullare kaffe med rund och fyllig smak. Nötaktig karaktär med tydlig sötma och lång behaglig eftersmak. Ekologiska arabicabönor från Peru, Honduras och Indonesien.

Klicka på smakhjulet

ARTISAN
– Espresso

Hantverket är påtagligt i rosteriet, 30 kg bönor rostas för hand under längre tid och vid lägre temperatur för att få ut mesta möjliga smak. Artisan är en hyllning till hantverket, ett fylligt kaffe av handplockade, ekologiska arabicabönor från Colombia, Mexiko och Indonesien. Det ger ett kraftfullt kaffe med lång eftersmak och toner av choklad och rostade nötter.

Klicka på smakhjulet